Naujienos

Gerosios patirties sėmėmės Vokietijoje

Vizito metu aplankėme 3 gamyklas, kuriose savo akimis pamatėme, kaip gaminama aplinkai draugiška, netarši krovos technika ir sužinojom kokias inovacijas kuria įmonė tam, kad būtų sumažintos tokios technikos veiklos sąnaudos.
 
"Didelė privilegija ir kartu neįkainojama patirtis stebėti kaip gaminama technika, su kuria vėliau aptarnaujami įvairūs kroviniai skirtingose pasaulio vietose. Įdomu realiai pamatyti, kaip organizuojamas gamybos procesas, kaip veikia įmonė ir kartu siekia į tvarumą orientuotų tikslų“, - kalba mūsų terminalo technikos vadovas Darius Malinauskas.
 
Nuolat skiriame didelį dėmesį tam, kad mūsų terminale veiktų draugiška aplinkai technika, todėl tokios išskirtinės patirtys padeda ne tik tobulėti mūsų specialistams, bet ir skatina priimti sprendimus, orientuotus į tvarų įmonės augimą.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X