Naujienos

MĮT suteiktas GMP+ sertifikatas

Tarptautinė tyrimų ir procesų sertifikavimo kompanija „SGS“ mūsų terminalui suteik GMP+ sertifikatą. Juo pripažįstama, jog vadovaujamės tarptautiniais kokybės ir saugos standartais vykdydami pašarų sandėliavimo ir perkrovos procesus.
 
„MĮT yra vienas iš lyderių Klaipėdos uoste perkraunančių didžiausius žemės ūkio produktų kiekius. Natūralu, jog išsaugoti šį statusą, būtina ne tik vykdyti nuolatinę produktų krovą, bet ir gerinti jų perkrovos bei sandėliavimo procesus. GMP+ sertifikatas – tai mūsų ilgamečio ir nuoseklaus bei kokybiško darbo rezultatas, kuriuo didžiuojamės“, - sako mūsų terminalo vadovas Julius Kiršis.
 
Pasak J.Kiršio, terminale nuolat perkrauname ir sandėliuojame žemės ūkio produktus, todėl tarptautiniais standartais grįsta kokybės kontrolė atveria papildomas perspektyvas esamiems ir potencialiems klientams.
MĮT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. Bendras terminalo krovos pajėgumas siekia iki 2,5 mln. tonų krovinių per metus.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X