Naujienos

Didiname terminalo pajėgumus

Baigėme sandėliavimo aikštelių rekonstrukcijos projektą, kurio metu rekonstravome apie 40 000 m2  MĮT aikštelių  ploto,  iš kurių 15 000 mpritaikyta įvairesnių krovinių sandėliavimui. 

Saugojimo aikštelių rekonstrukcijos poreikį lėmė kelios esminės priežastys – siekiame saugoti didesnius kiekius ir įvairesnių krovinių. Atlikta rekonstrukcija užtikrins didesnį terminalo veiklos pranašumą bei lankstumą atliepiant klientų poreikius ir lūkesčius.

Sandėliavimo aikštelių įrengimo ir rekonstrukcijos darbams panaudojome daugiau kaip 6 000 m3 betono, o darbai truko apie pusę metų.

Vykdydami aikštelių rekonstrukcijos darbus, pastatėme ir naują, papildomą krovinių saugojimo sandėlį. Naujame dengtame sandėlyje galėsime sandėliuoti apie 12 000 tonų papildomų įvairių birių krovinių. Iki naujo objekto pastatymo, galėjome sandėliuoti apie 140 000 tonų krovinių.

2022 - aisiais į krovos pajėgumų didinimą investavome 5 mln. eurų. Atlikome daug darbų: rekonstravome sandėliavimo aikštelę, pastatėme naują 3 200 m2 birių krovinių sandėlį, įsigijome vieną didžiausių Baltijos šalyse elektra varomą hidraulinį kraną, kurio krovos galimybės – 1 300 t / val. bei frontalinį krautuvą ir kitą svarbią terminalo veiklai užtikrinti, reikalingą techniką.

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X