Naujienos

Įmonei įteiktas kokybės vadybos sertifikatas ISO 9001:2015.

Vienai sparčiausiai augančių krovos įmonių Klaipėdos uoste, suteiktas kokybės vadybos sistemos atitikties ISO 9001:2015 sertifikatas, patvirtinantis, kad įmonėje įdiegta kokybės vadybos sistema atitinka naujausius tarptautinių standartų reikalavimus. Sertifikavimą atliko “Bureau Veritas Sertification Holding SAS”.

Pasiruošimas sertifikavimui truko 6 mėnesius, tačiau tai nebuvo iššūkis, greičiau reikalingų dokumentų paruošimas. Nuo pat veiklos pradžios įmonė griežtai reglamentuoja vadybos procesus ir kelia sau aukštus reikalavimus , tad oficialus sertifikatas šį faktą dar kartą patvirtina.

 Sertifikatas patvirtina, kad įmonės vadybos kokybė yra garantuojama pagal visame pasaulyje pripažintą sistemą. Šios garantijos padės pritraukiant naujus partnerius tiek Lietuvoje, tiek iš užsienio. 

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (ang. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką "Sutinku". Savo duotą pasirinkimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Plačiau apie naudojamus slapukus skaitykite "Privatumo politikoje".

Sutinku
X